Plaats Herinnering

Challenge Image

Eerder geschreven herinneringen

Bekijk herinnering 76 tot 100 (Totaal aantal: 114)

Naam:
Mirjam
Herinnering:
Johanna,
Bewonderingswaardig is het om te zien hoe jij je verhaal verteld op tv.
Natuurlijk houdt je je goed, en zal je in de eenzaamheid en de stilte veel verdriet voelen. Ik wens je heel veel sterkte en God's zegen, ook voor je zoontje.
woensdag, oktober 17 2007 - 11:07
Naam:
jessica
E-Mail Adres:
Herinnering:
hoi johanna ik ken je een heel klein beetje van jannemarie korf zij is mijn nichtje.en is ook jou nichtje als het goed is ik vind het heel erg wat jij hebt mee gemaakt met jacob-arie.ik heb ook al 2x de film gezien ik vind hem heel aangrijpend want dat kan ons allemaal overkomen ik wens je heel veel sterkte en ik hoop op een mail van je groetjes
woensdag, oktober 17 2007 - 10:52
Naam:
Liesbeth Hermkes
E-Mail Adres:
Herinnering:
Lieve Johanna en Jacob Arie
Gisteravond heb ik de herinneringsfilm gezien over Lubbert en vanmorgen werd het weer herhaald.
Ik heb grote bewondering voor jou en ik wil jou en Jacob Arie alle kracht en sterkte toewensen die nodig is.
God zegene jullie!
Liesbeth Hermkes
woensdag, oktober 17 2007 - 10:22
Naam:
greetje
E-Mail Adres:
Herinnering:
hallo johanna,

Doe wat jij voelt wat je moet doen,voor de mensen doe je het nl nooit goed.
ik wil jouw en je mooie zoontje echt heel veel sterkte toewensen.
voor nu en de komende tijd.
woensdag, oktober 17 2007 - 10:15
Naam:
Miriam Molenaar
Herinnering:
Beste Johanna,
Om meteen met de deur in huis te vallen, ik vind het geweldig hoe je je verhaal zo op tv hebt neergezet en zo vol trots over Lubbert zat te vertellen. Het heeft me ontzettend aangegrepen en alles kwam weer boven drijven. Enkele foto's die op tv getoond werden, waren gemaakt tijdens onze duikopleiding. Heftig. Je wordt weer met beide benen op de grond gezet en bewust gemaakt van het feit, dat duiken niet ongevaarlijk is. Ik heb heel veel respect ervoor, hoe jij je leven met je zoontje op pakt en weer verder gaat...Ups and downs. Inderdaad, je kan en mag niet bij de pakken neer gaan zitten. Johanna, veel sterkte voor de komende tijd en veel geluk en liefde toegewenst.
Groetjes
Miriam Molenaar
Brandweerduiker Korps Huizen
woensdag, oktober 17 2007 - 08:03
Naam:
manita
E-Mail Adres:
Herinnering:
ik heb de uitzending nog niet gezien mar had er toenin die week wel over gelezen. ik heb er geen woorden voor. gods zegen en sterkte in de toekomst.
dinsdag, oktober 16 2007 - 10:15
Naam:
Arjan
E-Mail Adres:
Herinnering:
Ook van deze kant wens ik jou en je zoontje heel veel sterkte,
ik heb ook zonet de reportage gezien op tv, en het heeft mij ook heel erg aangegrepen net als mijn vrouw.
en je denk er niet zo over na wat er allemaal kan gebeuren tijdens een uitruk of oeffening.
ik wens jullie heel veel sterkte toe.

Arjan
(Brandweerkorps Beemte Apeldoorn)


dinsdag, oktober 16 2007 - 09:53
Naam:
Jack Tops
E-Mail Adres:
Herinnering:
Hallo Johanna
Ik wens je heel veel sterkte en kracht om verder te gaan met je zoontje hoe moeilijk en of zwaar het zal zijn
Ik weet wat het is om alleen verder te moeten, en leef met je mee.

met vriendelijke groet J. Tops
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:37
Naam:
Gonda Veenhuis
E-Mail Adres:
Herinnering:
Lubbert zat bij mij in de klas, toen ik in 1988 als pas afgestudeerde juf op Urk kwam werken, aan de Groen van Prinstererschool. Hij is in mijn herinnering een ontzettend lieve jongen. Nooit geen problemen of ruzie op het plein. Vond het altijd leuk om even iets voor mij te doen. Hij is eens met zijn arm door het raam naast de deur gekomen, tijdens het spelen in de pauze. Dat bloedde nogal, maar hij bleef er heel kalm onder. Onze kleren zaten onder de bloedvlekken, toen hij met de direkteur naar de dokter ging. Onbegrijpelijk dat een van mijn oud-leerlingen er niet meer is. Ik wens zijn vrouw Johanna veel sterkte bij het gemis. Wat een troost om nog zo'n mooi geschenk en herinnering van hem te hebben in hun zoontje.
Lieve groeten van: (juf) Gonda Veenhuis-Brouwer.
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:36
Naam:
Marc
Herinnering:
Heel veel sterkte,ik heb zonet de reportage gezien op tv, het heeft me heel erg aangegrepen,wij als brandweermannen staan niet stil bij de risico's die we lopen,en we weten nooit of we terug thuiskomen na een oproep,het doet heel veel pijn dit voorval met lubert,want de brandweer is 1 grote familie,en het doet heel veel pijn een collega te verliezen,ook al zit hij in een ander korps,heel veel moed en sterkte gewenst,vanwege Roosendans Marc, brandweerman- ambulancier brandweer Zele (Belgie)
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:23
Naam:
Ineke Visscher vd Harst
Herinnering:
Hoi Johanna
Ik heb net naar de herinnerings film die jij gemaakt hebt over lubbert zitten kijken.
Ik moet je zeggen dat ik het geweldig dapper van je vind na zo een korte tijd om zoiets te kunnen ,ik weet heus wel dat je het er verschrikkelijk moeilijk mee moet hebben gehad maar ik neem mijn pet voor je af.
Ook wat je zegt dat de mensen op Urk je er voor aan kijken hoe jij met je verdriet om gaat .
Ik zou zeggen Meid ga zo door en trek je van een ander niets aan want wat je ook doet in een ander zijn ogen doe je het nooit goed doe wat je hart je ingeeft en dan ben ik er van overtuigd dat je het zal lukken.
Ik wens je nog heel veel sterkte de komende tijd
groetjes Ineke vd Harst
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:23
Naam:
dineke
Herinnering:
oeder= moeder
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:22
Naam:
Dineke
E-Mail Adres:
Herinnering:
Hallo Johanna, Ik zag een stukje op tv waarin je vertelde hoe hard de buitenwereld kan zijn. in jouw geval omdat je je best doet toch positief verder te gaan en ook vrolijk kan zijn. Ik hoop dat het je niet van je stuk brengt. Het is goed om die positieve instelling te hebben, juist ook voor je zoon. Ook tijdens vrolijke momenten mis je hem. Dat beseft een ander misschien niet. Ik vind je heel sterk en dapper. Je zoon mag blij zijn met zo'n oeder want hoe jong hij ook is, het zal een enorm gat slaan bij hem om zijn vader te missen. Hij voelt al die emotie en al dat gemis net zo sterk als een volwassenen. Veel sterkte!!!!
dinsdag, oktober 16 2007 - 09:21
Naam:
debora
E-Mail Adres:
Herinnering:
lieve johanna en jacob-arie,
johanna, samen met je zoontje wens ik je nogmaals heel veel sterkte toe. ik vind je heel sterk naar buiten toe en weet dat je het toch wel heel moeilijk zult hebben, daarom veel sterkte in dit zware verlies, ook voor de toekomst.
dinsdag, oktober 16 2007 - 08:17
Naam:
Anne
Herinnering:
Lieve Johanna,
Ik zag het stukje staan in de EO- gids. Ik vind het knap van je dat je dit gedaan hebt. Ik heb bewondering voor je, ik zou het niet gekund hebben.
Ik ga zeker kijken,
Ik bid voor je en voor je zoontje.
Ik wens jullie alle kracht van God toe, want hij alleen kan alles waarmaken. Heel veel liefs
vrijdag, oktober 12 2007 - 08:53
Naam:
Arjan
Herinnering:
Veel herinneringen heb ik niet aan Lubbert. 1 ding kan ik me nog herinneren. Het was zomervakantie in 2006 en wij lagen met ons jacht in de Urker haven. Die avond waren de duikers vd brandweer bezig met een oefening in de haven. Er moest een touw bevestigd worden aan een bolder die in het water gevallen was, zodat een kraanwagentje vd gemeente die de volgende dag omhoog kon takelen. 1 van de duikers was Lubbert. Ik kan me nog herinneren dat de duikleider zei: Hij moet nog leren goed met z'n ademhaling om te gaan, die is nog te onrustig onder water, maar hij heeft nog maar net 1 of 2 maanden z'n diploma, dus dat komt nog wel goed. Krap 7 maanden later is deze zelfde Lubbert omgekomen door een duikongeval. Geschokt en vol ongeloof hoorden we het nieuws eerst op de radio en later via de website vd. BRW Urk.
Als ik merk hoe wij, als volkomen buitenstaanders, op dit nieuws reageerden; Hoe hard moet dit aangekomen zijn bij familie en collega's.
Nu is het weer 7 maanden verder en ik zie nog de duiker het water in zakken, en de luchtbellen omhoog blazen.
Vrouw, Kind, Familie, (Brandweer)collega's en verderen betrekkingen van Lubbert, Heel veel sterkte toegewenst.
maandag, oktober 01 2007 - 04:25
Naam:
Sjonny en Karin
Herinnering:
Lieve Johanna en Jacob Arie,
Het is niet makkelijk om wat te schrijven maar we wilden even laten weten dat je in onze gedachten bent vooral nu het Lubbert zijn verjaardag is. Het is nog steeds niet te bevatten. Groetjes Sjon en Karin
donderdag, september 20 2007 - 10:36
Naam:
Henri
E-Mail Adres:
Herinnering:
Vreselijk!

Eergisteren stond er een rouwadvertentie in de krant van Lubbert Romkes van 28 jaar. Ik dacht dat het Lubbert van (voormalige?) Alfahost was.

Nu zocht ik op internet en kwam ik op deze site terecht. Maar ik vrees dit Lubbert is, die ik bedoel. Er staat namelijk mach6 bij. Het lijkt allemaal te kloppen ...

Sterkte toegewenst in ieder geval!
zaterdag, september 08 2007 - 10:41
Naam:
Willeke
Herinnering:
Beste Johanna,
Net heb ik de foto's van de begrafenis gekeken en van de week zijn we op de begraafplaats geweest. Ik heb een brok in mijn keel en kan nog steeds niet geloven dat het waar is. Als ik dan hoor dat je op de kazerne bent geweest, heb ik zo onnoemelijk veel waardering voor je. Ik bid dan ook voor je dat je deze kracht mag houden! Willeke van Arie
vrijdag, augustus 24 2007 - 03:09
Naam:
JanneMarie
E-Mail Adres:
Herinnering:
Hoi Johanna, ik heb eventjes de foto's gekeken. Ze waren heel mooi. Ik vond het ook wel een beetje ontroerend. Ik hield heel veel van hem, want hij was toch mijn oudste neef. Ik heb nog een hele mooie beer van hem gekregen toen jullie gingen trouwen. Ik bewaar hem nu altijd op mijn bed want hij is nu voor mij erg kostbaar geworden. Ik wens je veel sterkte toe in deze moelijke tijd, maar je blijft nu toch mijn oudste nicht. Ik bid voor je, jannemarie
dinsdag, augustus 21 2007 - 08:48
Naam:
Erika
E-Mail Adres:
Herinnering:
Ik ken Lubbert al van kinds af aan.
Onze vaders en moeders zijn moas en ik ging altijd mee als ze daar naar toe gingen.Ook heb ik samen met Lubbert al mn zwemdiploma`s gehaald tot E aan toe!
In de kerk zaten we vlak bij elkaar en later ook nog op school.
Ik vind het nog steeds ongelooflijk dat hij er niet meer is en erg confronterend dat zn plek in de kerk zo leeg blijft.
Johanna,ik heb respect voor je dat je zo sterk bent!
Ik zal Lubbert nooit vergeten!!!
maandag, augustus 20 2007 - 10:23
Naam:
Peter en Anja
E-Mail Adres:
Herinnering:
We wensen je samen met je zoontje veel sterkte toe in de toekomende tijd .
vrijdag, augustus 17 2007 - 04:18
Naam:
Fam Keuter
E-Mail Adres:
Herinnering:
Wij hebben altijd een fijne buurjongen aan Lubbert gehad, zijn ouders wonen nog bij ons in het rijtje.
Johanna,we wensen je heel veel sterkte toe, ook als de verjaardagsdatum aanbreekt, zijn zulke gevoelige dagen.
maandag, augustus 13 2007 - 10:52
Naam:
Bert en Liesbeth
E-Mail Adres:
Herinnering:
Beste Johanna,
Wij wensen je samen met Jacob Arie
Gods bijzondere sterkte. Dat Hij je telkens mag troosten. Dit is onze bede voor jou en jullie zoon tot onze hemelse Vader.

De hartelijke groeten, Bert en Liesbeth
Muntendam. (Groningen)
dinsdag, juli 31 2007 - 07:46
Naam:
willemien
E-Mail Adres:
Herinnering:
Als terugkijken pijn doet...
en vooruitkijken je bang maakt...
kijk dan naast je
Ik ga met je mee,
Ik ben altijd bij je, alle dagen!
donderdag, juli 12 2007 - 02:22